Привітання першокласникам з 1 вересня у віршах та прозі

Зміст

1 вересня – це особливий день для всіх школярів, а особливо для першокласників, які роблять свої перші кроки на шляху до знань. Цей день запам’ятається їм на все життя, адже він відкриває перед ними двері до нових відкриттів, друзів та вчителів. Привітання для першокласників мають бути теплими, щирими і надихаючими, щоб підтримати їх на початку цього важливого етапу. У цій статті ми підготували привітання для першокласників у віршах та прозі.

Привітання у прозі

Дорогі першокласники! Вітаємо вас із цим знаменним днем – першим шкільним дзвоником. Сьогодні ви робите свій перший крок у світ знань. Бажаємо вам цікавих уроків, добрих вчителів і багато нових друзів. Нехай навчання буде для вас радістю, а кожен день у школі приносить нові відкриття.

***

Шановні першокласники! Вітаємо вас із початком шкільного життя. Попереду вас чекає багато цікавих завдань і незабутніх моментів. Нехай кожен ваш день буде наповнений радістю та успіхами. Вірте у себе, слухайте вчителів та не бійтеся питати, адже школа – це місце, де кожен день відкриває нові горизонти.

***

Дорогі діти! Сьогодні ви вперше переступили поріг школи. Це велика подія у вашому житті. Бажаємо вам, щоб навчання було захоплюючим і приносило задоволення. Нехай кожен день приносить вам нові знання і відкриття, а також радість від спілкування з новими друзями.

***

Дорогі першокласники! Сьогодні ви робите перший крок на довгому шляху до знань. Бажаємо вам бути допитливими, наполегливими та завжди прагнути дізнаватися більше. Нехай кожен ваш день у школі буде наповнений новими відкриттями, приємними знайомствами та радісними моментами.

***

Шановні першокласники! Вітаємо вас з початком шкільного життя! Нехай кожен ваш день буде захоплюючим і пізнавальним. Вчіться з радістю, не бійтеся ставити запитання і завжди прагніть до нових знань. Бажаємо вам знайти вірних друзів і отримувати від навчання тільки задоволення.

***

Дорогі діти! Сьогодні для вас відкривається новий світ – світ знань і навчання. Бажаємо вам успіхів у всьому, що ви робите. Нехай кожен день приносить вам нові знання і відкриття, а школа стане місцем, де ви будете почувати себе щасливими та впевненими.

***

Першокласники, вітаємо вас із першим шкільним дзвоником! Нехай ваше навчання буде цікавим, а кожен день – захоплюючим і радісним. Бажаємо вам знайти хороших друзів, дізнатися багато нового і досягти високих результатів у навчанні. Пам’ятайте, що знання – це ключ до успіху.

***

Шановні першокласники! Вітаємо вас із початком вашого шкільного життя. Бажаємо вам бути старанними, уважними і наполегливими у своїх зусиллях. Нехай кожен день у школі приносить вам радість, нові знання і приємні враження. Вірте в себе і свої можливості, і ви досягнете великих висот!

Привітання в картинках

Привітання у віршах

В очах малих дітей цікавість і тривога.
Повсюди море сонечка й тепла.
Найкраща в світі чарівна дорога
Сьогодні вас до школи привела.
Ідіть сміливо! Це дорога в казку.
Я вас туди за руку поведу.
І подарую вам любов, тепло і ласку,
На всі питання відповідь знайду,
Навчу всього, що для життя потрібно,
Відкрию дивовижний світ для вас.
Учитись дітям просто необхідно.
Прошу ласкаво в школу, в перший клас!

***

З Днем знань вітаю нині.
Цікавого навчання!
Щоб легко все вдавалось
І щоб було бажання.
Щоби були веселі
Перерви та уроки.
Щоб були простими
До знань всіх твої кроки.

***

З Днем Знань, сьогодні, Вас дошкільнята,
Грайтеся поки є можливість хлопці,
Цінуйте все те, що Вам доля подарувала,
Що, знання потрібні, впровадила в життя!

***

З Днем знань, наші дошкільнята,
Завжди слухняні хлопці!
Не скоро в школу ви підете,
Але в дитсадку вже почнете
І малювати, і співати, і бігати,
Вироби барвисті робити,
Щоб пишалися тато з мамою,
Що їх малюк умілий самий!

***

Перший раз у перший клас —
Урочисте свято!
Добрим учнем в школі будь,
Друзів май багато.
Вчителів завжди шануй,
Вчи буквар до кірки!
Нехай тішаться батьки
За твої успіхи.

***

Сьогодні підеш в перший клас,
Візьмеш підручник перший раз,
І потім довгими шляхами
До знань ти будеш йти роками.
Тебе вітаю, милий дуже,
Щоб не було тобі байдуже!

Перший день у школі – це новий початок, повний надій та очікувань. Важливо підтримати першокласників у цей день теплими словами та надихаючими привітаннями. Нехай ці вірші та прозові привітання допоможуть зробити цей день особливим для маленьких школярів, даруючи їм радість і впевненість у власних силах. Вітаємо всіх першокласників і бажаємо їм успішного навчального року!

Цю сторінку знаходять по таким запитам:
цікаві слова для першокласників, Привітання першокласникам з 1 вересня, Привітання з 1 вересня у віршах і прозі, перший раз у перший клас привітання

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *